Waarom Atelier Fleur

Atelier Fleur biedt eigentijdse, kwalitatieve en stijlvolle rouwbloemen aan, op maat van elk persoon, elke stijl en budget. Op een eenvoudige manier besteld en bezorgd door onze eigen dienst. Met zorg, liefde en passie voor het vak wordt uw bloemstuk of boeket door ervaren bloemisten samengesteld. Door centralisatie in eigen ateliers waken we over de kwaliteit van het bloemwerk en stipte leveringen. We werken steeds met verse en seizoensgebonden bloemen, waardoor de samenstelling kan afwijken. We streven ernaar het ontwerp visueel en kwalitatief zo goed mogelijk te behouden.

Onze missie

Wij wensen bij te dragen tot een mooi afscheid van uw dierbare, op de meest persoonlijke wijze, d.m.v. het zorgeloos aanleveren van stijlvolle bloemstukken op maat van elk budget, elke persoon en elke stijl.

Ons verhaal

Onze bloemstukken zijn eenvoudig te bestellen en worden stipt – door eigen dienst – bezorgd bij de begrafenisondernemer. Als onderdeel van zijn belangrijke service, zorgt deze ervoor dat het bloemstuk op de gepaste wijze ter plaatse wordt aangebracht of geleverd.