Waarom Atelier Fleur

Waarom
Atelier Fleur

Atelier Fleur biedt eigentijdse, kwalitatieve en stijlvolle rouwbloemen aan, op maat van elk persoon, elke stijl en budget. Op een eenvoudige manier besteld en bezorgd door onze eigen dienst. Met zorg, liefde en passie voor het vak wordt uw bloemstuk of boeket door ervaren bloemisten samengesteld. Door centralisatie in eigen ateliers, onder toezicht van Tomas De Bruyne, waken we over de kwaliteit van het bloemwerk en stipte leveringen. We werken steeds met verse en seizoensgebonden bloemen, waardoor de samenstelling kan afwijken. We streven ernaar het ontwerp visueel en kwalitatief zo goed mogelijk te behouden.

Bekijk onze stijlen

Attitude
Design Studio by Tomas De Bruyne

Het Belgische designmerk ATTITUDE Design Studio by Tomas De Bruyne is opgericht door Tomas De Bruyne. Hij wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende floraal ontwerpers van dit moment. Zijn designs getuigen van grote creativiteit en artistiek talent met innoverend karakter, waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Zijn unieke ontwerpen worden nu samen met creaties van jonge ontwerpers gebundeld onder het design label ATTITUDE Design Studio by Tomas De Bruyne.

Bekijk Werkwijze
By Attitude design studio
Het verhaal van Atelier Fleur

Ons Verhaal

Onze bloemstukken zijn eenvoudig te bestellen en worden stipt - door eigen dienst - bezorgd bij de begrafenisondernemer. Als onderdeel van zijn belangrijke service, zorgt deze ervoor dat het bloemstuk op de gepaste wijze ter plaatse wordt aangebracht of geleverd.

Bekijk assortiment

Team

Met heel veel enthousiasme zorgt ons team elke dag opnieuw voor de mooiste en meest unieke bloemstukken. Hiervoor gaan wij op zoek naar de nieuwste trends en meest kwalitatieve bloemen. Ons team bestaat dan ook één voor één uit gespecialiseerde en gepassioneerde vakmensen.

Contact
Team Atelier Fleur
Missie en visie Atelier Fleur

Onze missie

Wij wensen bij te dragen tot een mooi afscheid van uw dierbare, op de meest persoonlijke wijze, d.m.v. het zorgeloos aanleveren van stijlvolle bloemstukken op maat van elk budget, elke persoon en elke stijl.

Bekijk FAQ